Blackjack hra

  1. Automaty 50 Dragons Online Jak Vyhrát: Téma zde před několika dny o etice výuky lidí hrát hazardní hry mě přimělo přemýšlet
  2. Automaty Money Train 2 Zdarma - V době, kdy počet nových případů Covid-19 v Macau stále roste, oslovil Úřad pro inspekci a koordinaci her (DICJ) zvláštního správního regionu (SAR) provozovatele kasin a požádal je, aby snížili počet svých zaměstnanců herních podlaží a posílili postupy testování a ochrany koronavirů
  3. Automaty Dance Party Online Jak Vyhrát: Zahrnuje ovocné sloty, klasické stroje, video automaty a jackpot hrací automaty

Vyhrajte online kasino 2023

Liberec Casino Bonus Bez Vkladu
Automat Divine Showdown přichází s celým balíčkem speciálních funkcí, které vás nadchnou a odmění
Automaty Roulette Zdarma
Tito vývojáři vytvořili úžasné hry, které nabídnou hodiny zábavy spolu s možností vydělat na některých skvělých výhrách
Kasino poskytuje hry od jednoho z nejlepších vývojářů softwaru naší doby-Real Time Gaming (RTG)

Poker pravidla rozdavanie

Automaty Royal Spins Online Zdarma
V současné době existuje v oblasti 147 různých živých dealerských her nabízených více než 46 různými poskytovateli softwaru a jejich počet roste měsíčně
Automaty Great 88 Online Zdarma
Hráči v kasinu si mohou vybrat ty nejlepší online pokies, které se jim líbí a mají skvělý online herní zážitek
Automaty Book Of Gods Online Jak Vyhrát

DOK Liberec

Dnes bych si prostřednictvím mého kávového vyprávění ráda zavzpomínala na jeden z posledních dnů letošního léta, ze kterého už bylo sice cítit, že se plíživě blíží ochlazení a pochmurný podzim klepe na dveře, ale dobroty z nového podniku DOK v Liberci spolu s příjemnými lidmi stojícími za ním dokázali člověka zahřát na duši.

V jednom z nádražních prostorů v Liberci nedávno vznikl pod křídly Nordbeans DOK, který spojuje pražírnu výběrové kávy s kavárnou, pekárnou a školícím místem jak pro baristy, tak nadšené milovníky kávy. Celý uvnitř působí vzdušným a moderním dojmem laděným do světle modrých tónů s dřevěnými a černými prvky. Pod trámy vykukujícími z pod střechy si volně poletují světla, která člověku skoro připomínají souhvězdí načrtnutá v nějaké staré knize. Za kachlovým barem se pak kromě spousty úsměvů schovává také výběrová káva, rozličné nápoje na alkoholické i nealkoholické drinky a ve vitríně dělají snad každému chutě domácí chlebíčky a dorty. Když se pak otočíte, můžete skrze „prosklenou zeď“ nahlédnout do tajů a krás pražírny, kde pro vás s láskou připravují spousty a spousty zrnek radosti. A pokud neodoláte, můžete si nějaké to štěstí v balíčku pořídit s sebou domů.

Ačkoliv jsme byli okouzleni vnitřkem, nakonec jsme si sedli ven před vchod, protože jinde nebylo místo. Když jsem si prohlížela náš zelenkavý stůl, napadlo mě: „To vypadá jak stůl ze školy.“ Načež mi můj doprovod pokynul s úsměvem rukou k štítku na rohu stolu, kde stálo – Technická Univerzita Liberec. „Zajímalo by mě, jak k nim přišli…“ Podotkl a začali jsme oba přemítat, jestli to je vyřazený nábytek anebo došlo k nějakému kávo-stolnímu směnému obchodu. Nakonec nás z přemýšlení vytrhl lístek s nabídkou nápojů a jídel. Nastala už pro mě poměrně známá a klasická situace, kdy se mi líbilo tolik věcí, že jsem si nemohla vybrat, kterou tedy ochutnám.

Nakonec jsem se rozhodla pro švestkovou limonádu se skořicí, která chutnala jako čerstvě upečený švestkový koláč od babičky. Dokonce v ní i plavaly kousky ovoce. Líbilo se mi, že byla podávaná v krásné nazelenalé sklenici, o které tuším, že by mohla být od sklářů z libereckého kraje.

Pak pomalu na řadu přicházelo jídlo. Jako první se nám na univerzitním stolku objevila zelňačka, ke které asi nemám co dodat, protože byla zkrátka výborná.

Já jsem si dala chlebíček s roastbeefem, který jsem si vyhlídla u baru už během prohlídky vnitřního prostoru. Byl také vynikající a něco mi říká, že takové budou asi všechny zdejší chlebíčky.

Můj doprovod se rozhodl pro opečený chléb s trhaným masem, farmářským sýrem a fermentovanou zeleninou. Když jsem ho ochutnala (protože to bych přeci nebyla já, abych od něj neochutnala) překvapila mě jemně pikantní chuť hořčice potřené na chlebu, která docílila toho, že jídlo tak nějak perfektně dávalo smysl.

Poté konečně přišel čas na to nejdůležitější – kávu. Na lístku jsme si přečetli, jaká jsou ten den zrnka na mlýnku na espresso, filtr a z čeho mají cold brew. Ačkoliv jsem hodně přemýšlela o onom cold brew, nakonec mě chladnější počasí přimělo zvolit něco teplého a zvítězilo cappuccino (jak nečekané). Když jsem si z něj poprvé usrkla, ucítila jsem karamelové tóny, což dohromady s našlehaným mlékem v člověku vytvářelo pocit, že si vlastně nedává kávu ale dezert. Na mlýnku na espresso byla ten den Buena Vista, což je směs káv z Jižní Ameriky.

Druhému kávomilovi pak udělala radost filtrovaná káva připravená ze zrnek Kolumbie. Samozřejmě, že jsem ji od něj také zkusila. Chuťově byla plnější, ovocná a na konci měla až skoro medový ocásek.

DOK je zkrátka místem, které si vás získá svými mnoha tvářemi. Můžete si zajít na něco dobrého k snídani, posedět s někým blízkým nad šálkem lahodné výběrové kávy, dát si lehký a výborný oběd či skleničku něčeho ostřejšího na večer. Mrzí mě, že jsem neochutnala také něco sladkého, ale alespoň mám důvod vydat se sem znovu.

Z celého srdce přeji, ať se tomuhle osobitému místu daří!

Už jste v DOKu byli?

P.S.
A pokud byste měli pocit, že se vám bude po DOKu stýskat (třeba protože jako já nejste z Liberce), můžete si pořídit kávu s sebou anebo nějaký kávový doplněk na památku.

Nákladní 431, Jeřáb, 460 07 Liberec, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

%d bloggers like this: